Something completly different


Wij treden op als adviseur en consultant bij schoonmaak issues op allerlei gebied, voornamelijk in glasbewassing en gevelonderhoud. Zodoende werken wij veel met relaties die een langdurige band willen houden met ons. En zo werden wij dan ook gevraagd of wij een directie wilde assisteren bij de verkoop van hun bedrijf.

Mede gelet op de relatie en het vertrouwen in ons, durfde zij dat aan om ons daarvoor in te zetten met het netwerk wat wij hebben in plaats van de gangbare route via bureau’s die speciaal hiervoor zijn opgericht.

De motivatie was dat de directie erg veel prijs stelt op een overname door een geschikte kandidaat die de filosofie en de medewerkers begrijpt en ook uit wil dragen. En of wij daarin wilden adviseren en een handje wilde toesteken.

Niet onze core business, maar wij doen het graag. Omdat de relatie zoveel vertrouwen in ons heeft, stappen wij niet terug maar in.

Samen met Roy Odekerken van Odekerken Juridische Dienstverlening (OJD) gaan wij overname partners zoeken. Wij doen de voorselectie en geven daarna de directie een aantal keuzes. Via OJD wordt het proces nauwlettend gemonitord en begeleid. Zij zorgen voor alle documentatie, wij voor kandidaten.

Thinking out of the box was nog nooit zo van toepassing op ons.