Gevelinspectie

Binnenkort voeren wij in opdracht van een landelijk werkend schoonmaakbedrijf een volledige inspectie uit in Vianen. Doel is om de totale gevel te inspecteren en een meerjaren onderhoudsplan op te stellen. Bij instemming van de klant brengen wij 2 verschillende coatings op een aluminium kozijn aan. Reversible en permanent.
Wij hebben begrepen dat de eigenaresse over wil gaan op een gefaseerd meer jaren onderhoudsplanning met kosten zodat daar budgetair eea kan worden ingepland.

Gekeken wordt naar de staat van de gevel. Op dit moment is het gebouw 10 jaar oud. Bij de 1ste optische inspectie hebben wij het nodige gezien. Op veel waterslagen, randen en richels is al flinke mosafzetting zichtbaar. Kozijnen zijn verschoten maar nog niet aan het verkrijten, glas is verweerd klasse 1.

Fantastische klus waar wij graag de tanden inzetten.